CARTELERA CINE LES MATES

Tots els gèneres Thriller Ficció Animació Terror drama Comèdia -papposo Drama Superherois Drama -papposo Thriller Comèdia música Acció Comèdia musical Thriller juego Aventures documental Musical
*

Mathieu Vasseur, tècnic de l’autoritat actuar de ella investigacions de seguretat dentro de aviació civil, és l’investigador primordial encarregat d’esbrinar què va passar durant ns vol Dubai-París abans que s’estavellés als Alps...

Tu lees esto: Cartelera cine les mates


*

De el directivo Jason Reitman i los productor Ivan Reitman, encima un oms capítol ese l"univers original ese CAZAFANTASMAS. Un CAZAFANTASMAS MÁS ALLÁ, una mare soltera identificación els seus doble fills es van uno viure a a petit poble ~ above descobriran la seva connexió amb els orígens dels Cazafantasmas i los llegat secreto que los seu avi els ha deixat.


*

De el director Jason Reitman i los productor Ivan Reitman, ~ arriba un nou capítol del l"univers original después CAZAFANTASMAS. Un CAZAFANTASMAS MÁS ALLÁ, laa mare soltera identificación els seus dual fills denominaciones van a viure a uno petit poble ~ above descobriran la seva connexió amb els orígens dels Cazafantasmas i ns llegat secret que ns seu avi els ha deixat.


*

Quan Emily Elizabeth (Darby Camp), laa noia del secundària, coneix uno rescatador màgic d"animals (John Cleese) que li regala un petit cadell vermell, mai alguna s"hauria imaginat que en despertar-se, denominada trobaria un gos gegant ese tres metres al seu petit apartament ese Nova York. Mentre la seva mare soltera (Sienna Guillory) denominada troba de viatge de negocis, Emily i ns seu divertit però impulsiu oncle Casey (Jack Whitehall) s"embarquen dentro de una aventura los et mantindrà fent tombs a la butaca mentre els nostres herois donen una mossegada uno la gran Poma. Basat en l"adorat personatge de llibre después Scholastic, Clifford ensenyarà al món venir estimar en gran.


*

Un científic contacta amb la filla d’una assassina en sèrie período proposar-li participar en la prova d’una extraordinària tecnologia experimental. L"objectiu és introduir-se ns la ment de la seva mare, ese actualment eliminar troba dentro coma, término comunicar-s"hi. Però l"experiment cuales surt segons el que s"ha planejat identificación acaba despertant els dimonis ese passat d"una manera massa literal... La jove acaba alliberant dimonis terrorífics quan les efectivo sobrenaturals a l"arrel de conflicte del dècades adelante mare i filla denominada revelen sense pietat.


Gener de 1942, 400.000 jueus ese tot Polònia porten més d"un any confinats pels nazis dentro un estret ghetto a la meitat de la ciutat. Fora del mur, la vida continua endavant. A dins, els seus habitants lluiten término sobreviure. Tot identificación això, l"alt mur del maons alguno aconsegueix parar la creació d"un grup d"actors jueus que, dentro una gelada nit hivernal, interpreta laa comèdia música al teatre Fémina. Els espectadors riuen identificación s"emocionen davant d"una història d"amor, oblidant período un moment la seva situació difícil. Todos bastidors, els actors s"enfronten a ns dilema ese vida o mort davant la possibilitat del fer una fuita després del la funció. La nova pel·lícula ese Rodrigo Cortés (BURIED, luz ROJAS).


Bàscules Blanco, la a empresa ese producció de equilibrio industrials dentro una ciutat de províncies, espera la visita d"una comissió después la qual depèn l"obtenció d"un premi lugares a l"Excel·lència Empresarial: apellido coses ellos tienen de oveja perfectes período a aquest moment. Alguna obstant això, tot sembla confabular-se dentro de contra. Dentro el poc temps de què disposa, Blanco (Bardem) hacer los esfuerzos tornar uno la seva empresa l"equilibri perdut: tracta del resoldre els problemes dels seus empleats, creuant per això totes ella línies imaginables.


Després después la mort ese seu avi, spirits (Molly Kunz), la a pianista de 20 anys, torna un la patria de la seva infància dentro de una illa después Canadà. Un l"illa, la seva determinación dóna ns tomb quan rescata a cadell ese llop identificación un cadell del lleó. Uno mesura que els animals creixen, els tres formen a vincle inseparable, però el seu món aviat s"ensorra quan eliminar descobreix ns seu idil·li secret. Los lleó és capturat identificación enviat a uno circ ambulant me gustaría a ns llop se l"emporten uns científics per investigar. Los llop està decidit a trobar al seu germà lleó identificación a reunir a la seva família. Ns cop junts, emprenen una extraordinària aventura mediante Canadà contra vent me gustaría marea término trobar a Ànima.


Una forta sequera plasticidad les vastes extensions d"arrossars al Llevant. Ricardo, a prestigiós biòleg, després de viatjar período tot ns món, te l"oportunitat del tornar a ella arrels período complir la a missió, protegir ns paratge naturaleza on vivia ese petit. Ella mesures que ha después prendre l"enfrontaran radicalment als vilatans, ese veuen atacada la seva forma del vida identificación subsistència, uno enfrontament que tindrà conseqüències inesperades.


La venda explica la història d"una família extraordinària, els Madrigal, ese viuen amagats a ella muntanyes del Colòmbia dentro de una patria màgica d"un poble situat dentro un enclavament meravellós anomenat Encanto. Dentro la pel·lícula, la màgia d"Encanto ha dotat a tots els nens de la família d"un perform únic, des ese la súper força fins al logro de guarir però s"ha oblidat d"una nena anomenada Mirabel. Però quan Mirabel descobreix los la màgia que envolta Encanto està en perill, decideix los ella, l"única Madrigal normal, podria ser l"última esperança ese la seva extraordinària família.


ETERNALS de Marvel studios dóna la benvinguda a un nou i emocionant equip de superherois ns l"Univers Cinematogràfic del Marvel. La història, ese abasta milers d"anys, en la actualidad a a grup d"herois immortals forçats un sortir del les ombres término reunir-se anti l"enemic més antic ese la humanitat, the Deviants.


Inspirada dentro la impactant història real después l"empori familia rere del la llegendària firma de moda italiana, LA casa GUCCI ens descobreix, al llarg ese tres dècades d"amor, traïció, decadència, venjança i, en darrer terme, assassinat, los veritable significat d"un cognom, ns seu valor me gustaría fins ~ above pot arribar una família término fer-se amb ns seu control.


Inspirada dentro la impactant història real de l"empori familiar rere de la llegendària firma de moda italiana, LA patria GUCCI ens descobreix, al llarg después tres dècades d"amor, traïció, decadència, venjança i, dentro de darrer terme, assassinat, los veritable significat d"un cognom, ns seu valor i fins on pot arribar una família per fer-se amb el seu control.

Ver más: Cualquier Dia En Cualquier Esquina : Películas Y Tv, Cualquier Día En Cualquier Esquina (1962)


Sam Bloom és laa jove mare que viu feliç amb el seu marit i els seus tres fills. Un dia a accident la deixa paralítica. Mentre ellos i la seva família lluiten per adaptar-se, a aliat es actualidad a apellido seves vides dentro forma d"una garsa ferida que anomenen Penguin pel color del seu plomatge. L"arribada de l"ocell és la a distracció benvinguda per a la família Bloom, ese finalment monitor una grande diferència a Sam, ensenyant-la uno tornar ns viure. Adaptació de best-seller homònim. Muy famoso en l’experiència después la família de Cameron Bloom després ese l’accident después la seva dona. Protagonitzada per la fees vegades nominada un l"Oscar Naomi watt (LO IMPOSIBLE) i andrés Lincoln (THE go DEAD).


Lucía creu totalizador una destino modèlica identificación tenir-ho tot sota control. Des de moment que eliminar va casar, va bolcar tots els seus esforços un la cura del la família fin aconseguir el que per a ellas és l"ideal d"una família perfecta. Alguna obstant això, tot comença uno esfondrar-se el dia ese apareix la Sara, la xicota ese seu fill; una noia jove, lliure identificación desllenguada, me gustaría amb ella, una família política molt diferent de la idea que la lucy sempre va somiar per al seu fill. A salida d"aquell moment, la lucy descobrirà que la família perfecta alguno era exactament el que apellido pensava.


Dues dones espanyoles ese generacions diferents coincideixen ns l"habitació d"un hospital a Bèlgica. María (Petra Martínez) hi viu des ese fa dècades després d"emigrar un la seva joventut, i Verónica (Anna Castillo) és una jove nouvinguda uno la recerca después les oportunitats que mai va trobar ns Espanya. Entre elles denominada forja una peculiar amistat ese portarà María uno emprendre un viatge del tornada al sud d"Espanya amb una missió insòlita. Los que comença com​ un viatge un la recerca de les arrels del Verónica, esdevindrà laa oportunitat período obrir-se al món identificación per qüestionar-se certs principis dentro què va basar la seva vida.


PAN de LIMÓN alcanzar SEMILLAS ese AMAPOLA és una història encima l"amistat, la maternitat me gustaría els secrets ese amaga una recepta del pa oblidada a l"illa después Mallorca. Dirigió per benedicto Zambrano identificación protagonitzada per Elia Galera me gustaría Eva Martín, la pel·lícula és l"adaptació cinematogràfica ese la novel·la homònima del Cristina Campos.


El música que va sorprendre Broadway identificación va definición tota laa generació denominada converteix dentro un fenomenal esdeveniment cinematogràfic amb Ben Platt, guanyador d"un Tony, uno Grammy i un Emmy; ese torna ns encarnar los preocupat, nerviós i aïllat adolescent que denominaciones mor per cantidad acceptat identificación comprès al mig después caos i la crueltat después l"era después les xarxes socials.


Tornant als orígens ese la tremendament extendido franquícia residents EVIL, john Roberts, fan identificación cineasta, torna a apoyo vida als jocs período a una completo nova generació de seguidors. Ns RESIDENT EVIL: BIENVENIDOS ns RACCOON CITY, la que va ser una puixant ciutat seu de gegant farmacèutic Umbrella Corporation, Raccoon City, és ara ns poble agonitzant del l"Oest Mitjà. L"èxode ese la companyia va deixar la ciutat convertir en ns erm... Amb un grande mal gestant-se sota la superfície. Quan aquest mal denominaciones desferma, un grup ese supervivents s"han d"unir período destapar la veritat darrere d"Umbrella me gustaría sobreviure uno la nit.


A SIN momento PARA MORIR, bond ha deixat ns servei secret me gustaría està gaudint d"una vida tranquil·la a Jamaica. Però la seva calma alguno durarà molt ese temps. El seu amic de la cia Felix Leiter apareix per demanar-li ajuda. La missió después rescatar a científic segrestat resulta cantidad molt més arriscada después que s"esperava, identificación porta uno Bond després del la monitor d"un misteriós malvat armat amb una nova i perillosa tecnologia.


Dirigida término Neus Ballús, SIS dies CORRENTS és una pel·lícula después gènere híbrid los conjuga la ficció amb elements reals, com​ els seus protagonistes; numero 3 lampistes que s"interpreten a sí mateixos.


Estimats Reis Mags i estimat Pare Noel: Aquest any ens hem portat molt malament, però els nostres pares s"han portat pitjor. Me gustaría pel seu propi bé... Els hem hagut después castigar. TENGAMOS LA FIESTA en PAZ, la nova comèdia musical MOLT familia d"Infinito + 1 i despues de ansan Manuel Cotelo. Quin millor pla, per a aquest Nadal?


En ns thriller psicològic después l"aclamat director Edgar Wright, Eloise, la a aspirant un dissenyadora después moda, és misteriosament capaç d"entrar uno la dècada ese 1960, on eliminar troba amb la a enlluernadora aspirant uno cantant, Sandie. Però ns glamour alguna és tot ns que sembla oveja i els somnis después passat comencen uno esquerdar-se identificación esmicolar en parte cosa molt més fosca.


Valentina somia ser trapezista, però creu los mai ho podrà aconseguir per tenir síndrome ese Down. La seva Àvia —que li ensenya a juego als escacs me gustaría un munt ese cançons— l"anima sempre ns perseverar: Si ellos erugues aconsegueixen convertir-se en papallones, res no és impossible. Alguna hem de perdre roof la il·lusió ni apellido ganes d"aprendre; mira"m a mi, jo encajar estic decidida a ser directora d"orquestra algun dia! Però Valentina no està gaire convençuda, pensa ese un cuc és massa fastigós per convertir-se dentro papallona… com​ serà aquesta metamorfosi después què parla l"Àvia? Quan es disposa un preguntar-li-ho, los Papa i la Mama li donen la a desconcertant notícia: l"Àvia se"n va anar del viatge. Después viatge? feeling acomiadar-se ni tan sols?!


Tom hardy torna uno la gran pantalla per donar vida al mortal protector Venom, un dels personatges més populars i complexos ese Marvel. Dirigió per Andy Serkis, la pel·lícula està també protagonitzada per Michelle Williams, Naomie Harris me gustaría Woody Harrelson, en el paper después malvat Cletus Kasady / Matança.

Ver más: Traspasar Whatsapp De Iphone A Android, ▷ Cómo Pasar Whatsapp De Iphone A Android


El Banc d"Espanya és completament diferent a qualsevol altra entitat financera. Ns banc absolutament inexpugnable. Un banc que ningú ha pogut robar, del què no hi ha plànols, alguno hi ha dades, ni hello ha ningú viu que sàpiga quina enginyeria faraònica denominaciones va utilitzar fa més después cent anys per constructor la seva càmera cuirassada. Ns autèntic misteri... Però ni ellos lleis d"Estat, ni ellos lleis del la física espanten Thom Johnson (Freddie Highmore), los brillant identificación jove enginyer reclutat per esbrinar com trencar el secret per accedir al seu interior. L"objectiu és a petit tresor los estarà dipositat al banc només deu dies. Deu dies término descobrir los secret después la caixa, deu dies período ordir a pla, deu dies per integrado l"assalt, deu dies per aprofitar-se d"un pla del fugida irrepetible, quan l"esperada final después Mundial ese Futbol ese Sud-àfrica reuneixi a centenars del milers d"aficionats a les portes de el mateix Banc d"Espanya... Deu dies término arribar un la glòria... O per terminar a la presó.